top of page
eMaat Account verwijderen

Jouw rechten zijn ook in de wet geregeld. Je mag:

 • Je gegevens bij ons opvragen.

 • Je gegevens laten veranderen als die niet kloppen.

 • Je gegevens laten verwijderen.

 • Bezwaar maken tegen bepaald gebruik van je gegevens.
  – Als je bijvoorbeeld geen e-mails meer van ons wilt ontvangen. In onze e-mails staat een link waarmee je je kunt afmelden. Je mag ons ook een e-mail sturen met het verzoek je niet langer te e-mailen. In andere gevallen geef je duidelijk aan waarom je bezwaar maakt, zodat wij dit kunnen beoordelen.

 • Je toestemming stoppen.
  – Gaf je ons toestemming om je gegevens te gebruiken? Dan mag je je toestemming later weer stoppen. Wij gebruiken vanaf dat moment geen nieuwe gegevens meer van je.

 • Je gegevens overdragen.
  – Bijvoorbeeld wanneer je je gegevens aan ons hebt overgegeven met jouw toestemming of op basis van onze overeenkomst. Overdragen kan aan een andere partij of aan jou.

 • Het gebruik van je gegevens tijdelijk beperken.
  – Bijvoorbeeld als je bezwaar hebt gemaakt tegen gebruik van jouw gegevens.

 

Laat het ons weten als gebruik wilt maken van je rechten

Je kunt gebruik maken van jouw rechten door hiervoor een verzoek in te dienen per e-mail via info@emaat.nl. Wij controleren of jouw e-mailadres gelijk is aan het e-mailadres wat bij ons bekend is en delen vervolgens jouw profielgegevens.

eMaat B.V.

Oranjeweg 113-I

8166JB Emst

 

Heb je een vraag, tip of klacht?

Stuur een e-mail naar de Functionaris Gegevensbescherming van eMaat B.V. naar info@emaat.nl. Je kunt ook een brief sturen naar eMaat B.V., Oranjeweg 113-I, 8166JB Emst

 

Wij kunnen dit privacy statement veranderen

Dat mag bijvoorbeeld als er iets verandert in de wetten of regels. Of als wij nieuwe producten of diensten ontwikkelen. Op onze website www.emaat.nl vind je altijd de laatste versie. Deze laatste versie is van februari 2020.

bottom of page